Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Sâmbătă vremea va fi răcoroasă, cu temperaturi în scădere. Vor fi înnorări şi averse. Temperaturi maxime de până la 23 de grade Celsius.

Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 31 mai 2014

Sâmbătă, 31 mai 2014, vremea va fi răcoroasă, chiar rece pentru această dată în nordul şi centrul ţării. Vor fi înnorări şi pe arii relativ extinse în estul ţării şi local în rest, se vor semnala averse, însoţite de descărcări electrice. Vântul va prezenta unele intensificări îndeosebi în cursul zilei.

Temperaturile maxime se vor situa între 13 şi 23 de grade, iar minimele între 6 şi 16 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

46 − 39 =

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie