Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Ce îţi rezervă astrele pentru luni, 2 iunie 2014

BerbecToată luna iunie veţi fi concentraţi pe mediul casnic, dar azi mai mult ca niciodată vreţi să rezolvaţti probleme domestice. Cu o bună organizare şi fără să daţi frâu liber impulsivităţii veţi reuşi.

TaurUn partener apare la timp ca să vă ajute să vă realizaţi o ambiţie în domeniul afacerilor. Înainte de a vă apuca de lucru la vreun proiect, luaţi aminte la detalii. Lucrarea va fi de lungă durată şi trebuie să asiguraţi un debut bun.

GemeniPe tărâmul dragostei, tot ce era de fixat se putea rezolva până acum. Acum intraţi într-un nou an solar şi un nou ciclu expansiv al planetei Jupiter. Veţi fi mult mai concentraţi pe venituri, iar ideile abundă.

RacVedeţi ceva strălucind la orizont? Cu ochii minţii?! Nu este o iluzie! Veţi avea o revenire spectaculoasă în plan social şi profesional. Venus intră în semnul vostru zodiacal, aşa că faceţi „onorurile” cum se cuvine.

LeuLuna se află în partea aventuroasă a hărţii voastre cereşti, iar Venus intră într-o zonă a nostalgiei. Pentru voi, asta înseamnă că vreţi să deschideţi uşi noi, căi noi de exprimare, mai „piperate”!

zodiac1

Fecioara Soarele şi Jupiter vă luminează sectorul carierei, în timp ce Marte îl înflăcărează. Atâta pasiune pentru carieră ar putea stârni gelozia partenerilor de viaţă, care vă văd din ce în ce mai puţin. Nu uitaţi să lăsaţi loc de a doua şansă!

BalanţaMintea şi inima voastră sunt axate pe priorităţile profesionale. Jupiter începe deja să-şi facă simţită prezenţa norocoasă în sectorul carierei. Vor fi multe provocări şi schimbări de situaţie. Poate şi de profil!

ScorpionCu norocosul Jupiter în ultimele zile petrecute în sectorul vostru financiar, iar marte hotărât să-l încingă la maximum, e acum sau niciodată! Ei, nici chiar aşa! Cu atâta înclinaţie către bani, romantismul se duce la culcare.

SăgetătorŞi la voi iubirea face loc banilor. Mă rog, dorinţei de a progresa serios în domeniul finanţelor proprii. Sperăm că aveţi partenerii potriviţi, ca să înţeleagă că tot „răul” asta este şi spre binele lor.

Capricorn Are loc o „rocadă”! Marte intră în sectorul muncii, iar Venus în cel al romantismului, unde-i şade bine. Toate influenţele converg către casă. Începeţi să aduceţi beneficii acasă, iar relaţia devine foarte specială! Normal!

VărsătorNu prea găsiţi calea să împăcaţi sectorul muncii şi pe cel al distracţiei. Luna în sectorul comunicării vă ajută să găsiţi soluţii creative. Dar, una peste alta, vă asigurăm că tot sectorul muncii câştigă.

PeştiVenus vă ajută să vă regăsiţi romantismul şi nevoia de jocuri erotice. Şi vă dă şi permisiunea să vă urmaţi inima. Atenţie la responsabilităţile legate de carieră. Nu toate pot fi transformate în jocuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

66 + = 71

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie