Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

4 trucuri să transformi îngheţata într-un aliment sănătos

Da, chiar se poate! Există câteva trucuri care vor transforma desertul preferat al verii într-un aliment sănătos şi cu puţine calorii.

 1. Adaugă chestii sănătoase în îngheţata ta preferată. Nu, nu ne gândim la broccoli (deşi se pare că unii au inventat o astfel de îngheţată deja). Însă poţi să pui, într-o simplă îngheţată de vanilie sau ciocolată, seminţe de chia, bucăţi de migdale, caju  sau fistic sau fructe de pădure proaspete. Nu trebuie să vă mai aducem aminte de beneficiile antioxidanţilor, omega-3 şi omega-6, fibrelor şi uleiurilor sănătoase.mituri-si-adevaruri-inghetata-1
 2. Încearcă alte ingrediente: cum ar fi laptele de nucă de cocos şi siropul de agave în loc de smântână şi zahăr. Mai puţine calorii, mai multe efecte benefice asupra sănătăţii tale (mai ales a dinţilor).
 3. Înlocuieşte îngheţata propriu-zisă cu fructe: fă un smoothie dintr-o banană şi puţină miere, pune-le în forme din plastic şi pune-le la congelator. La fel, poţi încerca asta şi cu un mango foarte copt sau căpşuni zdrobite.
 4. Vrei să încerci ceva cu totul şi cu totul aparte? Fă un amestec de suc de morcov (poate şi cu puţine fibre) şi suc de roşii. Pune-l în congelator pentru câteva ore şi… gata! Ai parte de o îngheţată de legume (da, putem spune şi asta) delicioasă, hrănitoare şi foarte sănătoasă.

Sursa: glamour.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

83 + = 87

Editorial
 • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

  Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

  Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie