Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

4 trucuri să transformi îngheţata într-un aliment sănătos

Da, chiar se poate! Există câteva trucuri care vor transforma desertul preferat al verii într-un aliment sănătos şi cu puţine calorii.

  1. Adaugă chestii sănătoase în îngheţata ta preferată. Nu, nu ne gândim la broccoli (deşi se pare că unii au inventat o astfel de îngheţată deja). Însă poţi să pui, într-o simplă îngheţată de vanilie sau ciocolată, seminţe de chia, bucăţi de migdale, caju  sau fistic sau fructe de pădure proaspete. Nu trebuie să vă mai aducem aminte de beneficiile antioxidanţilor, omega-3 şi omega-6, fibrelor şi uleiurilor sănătoase.mituri-si-adevaruri-inghetata-1
  2. Încearcă alte ingrediente: cum ar fi laptele de nucă de cocos şi siropul de agave în loc de smântână şi zahăr. Mai puţine calorii, mai multe efecte benefice asupra sănătăţii tale (mai ales a dinţilor).
  3. Înlocuieşte îngheţata propriu-zisă cu fructe: fă un smoothie dintr-o banană şi puţină miere, pune-le în forme din plastic şi pune-le la congelator. La fel, poţi încerca asta şi cu un mango foarte copt sau căpşuni zdrobite.
  4. Vrei să încerci ceva cu totul şi cu totul aparte? Fă un amestec de suc de morcov (poate şi cu puţine fibre) şi suc de roşii. Pune-l în congelator pentru câteva ore şi… gata! Ai parte de o îngheţată de legume (da, putem spune şi asta) delicioasă, hrănitoare şi foarte sănătoasă.

Sursa: glamour.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

75 + = 80

Editorial

“Bran-a museum without walls!”:Schimb de tineri finanțat de Uniunea Europeană prin Erasmus+

31 iulie 2017

“Bran-a museum without walls!”:Schimb de tineri finanțat de Uniunea Europeană prin Erasmus+

Proiectul “Bran-a museum without walls!”: Schimb de tineri finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus+ și inițiat de Asociația “I.

  • 4
  • 2.464
  • 434
  • 5.870
  • 1.169
  • 126.807
  • 220.551
  • 1.740.476
  • 3.376.937
  • 716.704
  • 11
Corespondenta la redactie