Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Duminică 15 iunie, vremea se menţine instabilă

Şi duminică vremea se menţine instabilă la nivelul întregii ţări. Ploile vor fi însoţite de descărcări electrice. Maxime termice de până la 30 de grade Celsius în Lunca Dunării.instabil

Duminică, 15 iunie 2014, vremea în ţara noastră va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări şi vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, local în nord şi vest şi pe arii extinse în restul teritoriului.

Temperaturile maxime vor continua să scadă uşor în majoritatea regiunilor şi vor fi cuprinse între 18 grade în depresiuni şi 30 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 10 şi 17 grade.

În Olteniţa, cerul va avea înnorări şi temporar, mai ales după-amiaza şi noaptea, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

Pe Litoral vremea continuă să se răcească şi să fie instabilă. Cerul va fi variabil şi sunt şanse de furtună. Temperaturi maxime de până la 24 de grade Celsius.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 3 = 1

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie