Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi, 19 iunie 2014: vreme rece şi instabilă în jumătatea de sud a ţării, cerul va avea înnorări temporar accentuate

Joi, 19 iunie, vremea va fi rece şi instabilă în jumătatea de sud a ţării. Vor fi şi averse cu caracter torenţial. Maxime termice de până la 27 de grade Celsius.

poze-de-toamna

Joi, 19 iunie 2014, vremea va fi rece şi instabilă în jumătatea de sud a ţării, iar cerul va avea înnorări temporar accentuate. Se vor semnala averse, ce vor avea şi caracter torenţial, însoţite de intensificări ale vântului şi, posibil, de descărcări electrice. Cantităţile de apă vor fi local însemnate şi vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului, valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât în mod caracteristic perioadei, înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala local, mai ales după-amiaza şi noaptea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade în Oltenia şi 27 de grade în Crişana, iar cele minime se vor situa între 9 şi 18 grade.

În Olteniţa, vremea va fi rece şi instabilă. Temporar cerul va avea înnorări accentuate şi vor fi averse, posibil şi descărcări electrice, iar vântul va prezenta intensificări de scurtă durată. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

Pe Litoral cer variabil cu ploaie, vântul va bate cu 6 m/s, dinspre NE, iar maxima zilei va atinge 21°C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

92 − 85 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Catharsis – originea şi sensul cuvântului Catharsis este un cuvânt de …
Corespondenta la redactie