Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Accident grav pe Bd. Mărășești din Oltenița

UP DATE 22,15 : Una din rudele șoferului, Daniela Corina Penu, ne informează că femeia accidentată se află în acest moment sub tratament. Aceasta mai spune că există martori care susțin faptul că accidentul nu s-a produs pe trecerea de pietoni.

UP DATE 20, 09 : Alte surse nu confirmă faptul că femeia accidentată a murit în ambulanță pe drumul spre București ci că se află în comă profundă în spitalul Bagdasar. Această ultimă informație a fost preluată din zona unde locuiește victima.

UP DATE 16,10: Potrivit unor informații oferite de una dintre cititoarele oltenitainfo.ro, femeia accidentată a murit în ambulanță în drum spre Spitalul Bagdasar Arseni

Miercuri, 11 septembrie, în jurul orei 8,40, pe Bd. Mărășești din Oltenița s-a produs un grav accident de circulație. Un bărbat de 33 de ani din Oltenița, conducătorul unui autoturism Skoda, circula pe Mărășești dinspre Bd. Tineretului către Bd. 1 Decembrie, timp în care a surprins și accidentat o femeie de 58 de ani din Oltenița pe trecerea de pietoni. Potrivit purtătorului de cuvânt sl Inspectoratului de Poliție al Județului Călărași, inspector Ramona Tudor, femeia se angajase să treacă pe trecerea de pietoni semnalizată cu indicator și marcaj. Victima a fost transportată la Spitalul Oltenița și ulterior la București.

DSCN0005
Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative. De asemenea, i-au fost prelevate probe biologie în vederea stabilirii alcoolemiei. În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Potrivit martorilor oculari, victima a fost purtată aproximativ 50 de metri de la locul impactului. Aceleași informații ne relevă faptul că șoferul este un angajat al Jandarmeriei Oltenița.

De la Camera de Gardă a Spitalului Oltenița – Secția Chirurgie, am aflat că victima a fost transportată de urgență la Spitalul Bagdasar din București cu un politraumatism prin accident rutier. ”Este vorba de un politraumatism cranio-cerebral grav, o pacientă hematoasă. Este greu de spus ce șanse de supraviețuire va avea, la Bagdasar se va stabili după cercetări medicale dacă are un hematom profund sau doar un edem cerebral.” declară pentru oltenitainfo.ro medicul chirurg Florin Soare.

Laura Suzeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

76 − = 72

Editorial

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

14 februarie 2018

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

Laura Suzeanu Lăcomia sau interesele de orice fel distrug echilibrul unor întinderi de pământ ce aparțin orașului, învingând astfel nu doar sentimentele pe care unii poate nici nu le au, dar ajungând să doboare rațiunea și logica, mersul natural al lucrurilor, normalitatea. Politicul devine un fel de ”magne cum lauda” printre formele primitive de viață ale diverșilor trepăduși, unde malformații precum înșelăciunea și decăderea morală, lipsa de bun simț și nelegiuirea își găsesc loc în gazdele primitoare, deschise spre pungășie. Consilierii oltenițeni, mai puțin unul dintre aceștia, au votat de curând vânzarea unui teren de aproape 25 de ha lângă Ecluza Canal Dunăre-Argeș, în zona Portului Oltenița.

 • 1
 • 1.344
 • 322
 • 4.643
 • 707
 • 36.947
 • 187.977
 • 1.956.022
 • 4.176.201
 • 845.913
 • 29
 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Cele mai întâlnite greșeli gramaticale 1. „Decât” sau „Doar” Adverbele …
Corespondenta la redactie