Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Accident între un biciclist și un autoturism Opel pe Bd. Tineretului

Astăzi în jurul prânzului la Oltenița a avut loc un alt accident la scurt interval de la cel petrecut în urmă cu o săptămână pe Bd. Mărășești.

Biciclist-neatent-accidentatDe data aceasta ciocnirea s-a petrecut pe Bd. Tineretului. Este vorba de un biciclist car a intrat în coliziune cu un Opel. Astfel, în jurul orei 12,30 pe Bd. Tineretului, intersecția cu str. Mihai Eminescu, un bărbat de 40 de ani din localitatea Mitreni s-a ciocnit cu un autoturism Opel pe Bd. Tineretului. Inspector Ramona Tudor din cadrul Biroului de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Călărași ne declară că autoturismul a accidentat ușor bărbatul de 40 de ani, după toate investigațiile reieșind că biciclistul a pătruns pe intersecție fără a respecta indicatorul ”oprire”.Cercetare
Accidentatul a fost transportat la Spitalul Oltenita fără a fi nevoie de internare.

Polițiștii au recoltat probe biologice iar în prezent se efectueaza cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 41 = 49

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie