Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Adi a făcut-o pe chiftea. Printre ”Chefi la cuțite”, el a pus pasiune

Adrian Babă din Oltenița s-a numărat printre concurenții care au decis să își încerce norocul la emisiunea „Chefi la cuțite”.

A avut la el o porție dublă de încredere că va reuși să-i convingă pe jurați că, deși nu este bucătar de meserie, locul său este în concurs.

A venit la emisiune să facă senzație cu chifteluțe de miel cu sos de iaurt și mentă, în care a pus și un ingredient secret: pasiunea!

„Eu sunt venit de la țară, eu știu să aprind aragazul ăsta?!”, a zis concurentul uimit de bucătăria extrem de bine dotată.

Simpaticul concurent și-a dat silința să iasă totul ca la carte și apoi a așteptat verdictul.

Chefii au fost imediat cuceriți de gustul de chiftele bulgărești, făcute pe grătar și aromatizate cu multe mirodenii și condimente.

După ce au glumit și au povestit, verdictul pentru concurent a fost unul cât se poate de clar: nu a luat cuțitul, dar a promis că revine cu altă ocazie.

Surse:
a1.ro
youtube.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 7 =

Editorial

“Bran-a museum without walls!”:Schimb de tineri finanțat de Uniunea Europeană prin Erasmus+

31 iulie 2017

“Bran-a museum without walls!”:Schimb de tineri finanțat de Uniunea Europeană prin Erasmus+

Proiectul “Bran-a museum without walls!”: Schimb de tineri finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus+ și inițiat de Asociația “I.

  • 0
  • 1.447
  • 319
  • 5.336
  • 894
  • 37.292
  • 158.596
  • 1.802.706
  • 3.770.869
  • 779.084
  • 800
  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “omletă de ouă”? Cuvântul omletă este uzual, face parte din …
Corespondenta la redactie