Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

ANUNȚ MOBILIZARE

Animalele de companie sunt cele care ne fac multora dintre noi viața mai ușoară, mai frumoasă. Cu toate că animalele nu vorbesc şi nu pot rezolva exerciții de matematică sau de limba română, asta nu înseamnă că nu sunt inteligente. Există numeroase momente în care necuvântătoarele uimesc prin isteţimea lor. De aceea le iubim. Și dacă le iubim, atunci dorim ca ele să trăiască într-un mediu civilizat, astfel încât să avem grija lor în permanență, chiar și atunci când ele trebuie ferite de a se înmulți la întâmplare.

De aceea o echipă de medici veterinari din Timișoara, prin intermediul ASICO Oltenița, va fi prezentă, în zilele de 15 și 16 septembrie a.c., în orașul nostru. Medicii vor desfășura o acțiune de sterilizare ce face parte dintr-un program național.
Cei care doriți să vă sterilizați patrupedele puteți veni vineri și sâmbătă la Direcția Sanitar-Veterinară din Str. Pescarilor, Oltenița, în curtea din interiorul clădirii. Acțiunea de sterilizare este gratuită pentru toți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − = 8

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie