Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Asociația Județeană Sportul pentru Toți și-a desemnat președintele: profesor Cristiana Drăgan

Elisabeta Genoa

Profesoara de sport Cristiana Drăgan a fost desemnată, pentru al treilea mandat consecutiv, președintele Asociației Județene Sportul pentru Toți Călărași. Zilele acestea a avut loc Adunarea Generală cu alegeri în componența conducerii Asociației. Astfel, președinte a fost aleasă Cristiana Drăgan, Alexandru Botea este vicepreședinte AJSpT, secretar a fost ales Cristian Năstase, iar membrii sunt Daniel Moise, Gheorghe Mane, Florentin Paun, Gheorghe Ghiță. Noul mandat este de patru ani.

”Le mulțumesc colegilor mei pentru încredere. Datoria mea este să întorc mereu ceea ce primesc, poate chiar înmiit. Vreau să ofer tot ce este posibil în acest context de lucru și în toate activitățile mele directe. În județul Călărași, activitatea AJSpT se desfășoară în strânsă legătură cu evenimente sociale sau culturale. Și pentru acest an avem planuri importante. Nu vor lipsi Move Week, Challenge Day, Săptămâna Europeană a Sportului, European Fitness Day, dar și proiecte internaționale importante cu impact asupra tinerilor, celor mici și mari, chiar și vârstnicilor.” declară pentru oltenitainfo.ro Cristiana Drăgan. Aceasta militează pentru parteneriate cu alte ONG-uri sau pentru proiecte internaționale: ”Promovăm sportul, dar vreau ca mișcarea să devină parte din viața fiecăruia, căci fără activitatea sportivă nu se oxigenează celelalte activități. Sunt provocări în societate, iar sportul le răspunde amiabil și cu succes. Spre exemplu, Săptămâna Europeană a Sportului pentru Toți. Vă pot spune că ea se adresează tuturor, indiferent de vârstă, mediu de proveniență sau condiție fizică. În cadrul acestui eveniment, își dau mâna persoanele fizice cu organizațiile societății civile. Îmi propun multe pentru viitor, de la proiecte transfrontaliere la atragerea de fonduri europene pe Legea 350 pentru competiții. Doresc atragerea de noi voluntari și parteneriate cu alte ONG-uri. Împreună cu colegii mei, cărora le mulțumesc pentru colaboare și susținere, vom ridica standardul și calitatea organizației noastre sportive, care va avea ecou și asupra activităților la clasă.” mai spune profesoara de sport.


Cristiana Drăgan este din 2017 și vicepreședinte în cadrul Federației Române Sportul pentru Toți. A participat la congrese inernaționale cu proiecte interesante și programe de calitate, reprezentând nu doar orașul Oltenița și județul Călărași, ci România.
La Frankfurt și Haga, seminariile pe teme sportive au constituit un prilej de recunoaștere internațională a unor activități sportiv organizate în țara noastră, care se desfășoară frecvent și cu multă seriozitate. În cadrul conferințelor au fost cristalizate idei despre pregătirea unor mecanisme prin care să se preîntâmpine și remedieze acțiunile de înțelegere greșită a fenomenului sportiv. Proiectele prezentate de Cristian Drăgan au prezentat concluziile principale privind determinarea activităților sportive, concluzii ale rezultatelor sportive, succesele privind metodologiile, instrumentele sau lecțiile elaborate de îndrumători, de profesorii de specialitate, rezultatele obținute în urma concursurilor, competițiilor pe diferite ramuri sportive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 2 = 1

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie