Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Avocat Marius Mihalache: La Mulți Ani cu sănătate că-i mai bună decât toate!

Visul Crăciunului se împlinește cu fiecare sărbătoare a Nașterii Mântuitorului nostru. Acum și în Noul An să vă puneți dorințe care vă vor primeni și vor renaște în voi sentimentele minunii Pruncului născut.

La Mulți Ani cu sănătate că-i mai bună decât toate!
Avocat Marius Mihalache

”Crăciunul este momentul în care s-a unit cerul cu pământul şi omul cu divinitatea.”

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie