Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Ce face lipsa unui indicator : Doua mașini s-au ciocnit astăzi aproape de Radovanu

Astăzi, 17 august,  în jurul orei 12,30, la intersectia DJ 411 cu DJ 403, a avut loc un accident.

Radovanu 2Două mașni s-au ciocnit, în urma accidentului autocamionul s-a răsturnat.
La această intersecție a fost furat un indicator de 2 ani de zile. Este vorba de indicatorul-stop. Un drum intersectieautoturism Ford break cu număr de Bulgaria s-a ciocnit cu un autocamion în dreptul acestei intersecții. Autocamionul era plin cu lemne care s-au împrăștiat pe șosea. Nu au existat victime, însă iată ce poate face lipsa unui indicator, împletită cu ignoranța, nepăsarea autorităților din zonă.
Mai multe indicatoare din localitatea Radovanu lipsesc, indiatoare care, potrivit unor surse neoficiale, au luat drumul fierului vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

25 + = 27

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie