Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cei născuţi într-o zi de 19 au aspiraţii nobile, sunt foarte intuitivi şi înzestraţi cu imaginaţie şi talent

Născuţii în ziua 19: Hotărâţii

Ziua de naştere 19: Personalitate

Hotărâţi şi mari iubitori de libertate, cei născuţi pe 19 nu fac decât ce doresc ei. Sunt ambiţioşi şi mânaţi de imboldul de a reuşi, de a câştiga putere, de a ajunge să fie recunoscuţi şi respectaţi. numerologie piramidaOrganizaţi şi eficienţi, ajung să fie piloni de rezistenţă ai sectorului în care activează. Au aspiraţii nobile, sunt foarte intuitivi şi înzestrati cu imaginaţie şi talent. Iubesc noul şi schimbul de idei. Năvalnici la interior, îşi controlează emoţiile cu destulă abilitate.

Ziua de naştere 19: Defecte

Nelinişte, stări de spirit schimbătoare, orgoliu, infatuare, impresia că sunt superiori celorlalţi.

Ziua de naştere 19: Dragoste

Au o sexualitate puternică şi mult farmec. Sunt foarte căutaţi de sexul opus. Iubesc cu pasiune, însă nu le place să-şi etaleze sentimentele în public. Sunt capabili de sacrificiu pentru omul iubit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 7 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie