Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cei născuţi într-o zi de 20 a oricărei luni au cultul prieteniei şi sunt făcuţi să trăiască în pereche

Născuţi în ziua 20: Sensibilii

Ziua de naştere 20: Personalitate

Foarte sensibili la mediul înconjurător, cei născuţi pe 20 îşi acordează emoţiile la acesta. Abstract Digital World BackgroundAspiră la armonie, frumuseţe şi afecţiune. Deşi par liniştiţi şi retraşi, au cultul prieteniei şi sunt făcuţi să trăiască în pereche. Sunt foarte buni colaboratori, asociaţi sau consultanţi, aportul lor este deosebit de preţios, dar nu le place să iasă în faţă. Au o gândire profundă, analitică şi imaginativă, iau lucrurile în serios, sunt atenţi la detalii.

Ziua de naştere 20: Defecte

Reticenţă, stări de spirit schimbătoare, lipsa de încredere în propriile forţe, incapacitatea de a răspunde “nu” la solicitări, care-i face lesne de exploatat.

Ziua de naştere 20: Dragoste

Pot dărui mult, dar cer mult în schimb. Au foarte mare nevoie de iubire şi căldură, de atingeri tandre şi de vorbe dulci. Sunt parteneri fideli, înţelegători şi diplomaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

22 − 18 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie