Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cei născuţi pe 10 sunt puternici, curajoşi, dinamici, siguri pe ei şi foarte ambiţioşi

Născuţi în ziua 10: Ambiţioşii

Ziua de naştere 10: Personalitate

Având o mentalitate de învingător, cei născuţi pe 10 sunt răzbătatori şi îşi croiesc drumul în viaţă fără să aibă nevoie de sprijin. zeceSunt puternici, curajoşi, dinamici, siguri pe ei şi foarte ambiţioşi. Au spirit de comandă, abilităţi strategice şi manageriale, sunt inventivi. Răspund prompt la provocări. În general ajung oameni de succes, mai cu seamă când îşi stabilesc obiective precise şi constructive. Preţuiesc prietenia şi o cinstesc prin loialitate şi devotament.

Ziua de naştere 10: Defecte

Fire iute, posesivitate, gelozie, idei fixe, tendinţe dominatoare, refractare la sfaturile venite de la ceilalţi.

4fc5f36043266Ziua de naştere 10: Dragoste

Au iubiri intense, sunt pasionaţi. Posedă o mare forţă de atracţie, iar faptul că sunt eleganţi le sporeşte farmecul. Le place să cucerească, dar trebuie stimulaţi continuu, căci altfel se plictisesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 2 = 7

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie