Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cei născuţi pe 30 au un suflet de artist

Născuţi în ziua 30: Creativii

Ziua de naştere 30: Personalitate

Dăruiţi cu sensibilitate, dragoste pentru frumos şi o doză neobişnuită de creativitate, cei născuţi pe 30 au un suflet de artist. cifra 30Caută armonia, sunt inspiraţi, au talent şi simt pornirea să-l manifeste, dacă nu prin profesie, măcar ca hobby sau în viaţa de fiecare zi. Sunt simpatici, entuziaşti, îşi fac repede prieteni, au darul vorbirii şi foarte multă putere de convingere. Problema lor este că tind să se risipească în lucruri mărunte în loc să-şi focalizeze energiile pentru a-şi exploata potenţialul.

Ziua de naştere 30: Defecte

Dezordine, lipsă de consecvenţă, superficialitate, stări de spirit schimbătoare, încăpăţânare
numerologie 1
Ziua de naştere 30: Dragoste

Fermecători, seducători, tandri şi iubitori cuceresc fără efort. Totuşi, au tendinţa de a-şi controla partenerul, lucru pe care acesta s-ar putea să nu-l tolereze. Au noroc în dragoste, dar un noroc cam schimbător…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 1 =

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie