Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cei născuţi pe 9: altruişti, caritabili, plini de compasiune, dar dinamici şi eficienţi

Născuţi în ziua 9: Idealiştii

Ziua de naştere 9: Personalitate

Dotaţi cu vederi largi, mărinimie şi mult idealism, cei născuţi pe 9 par a fi meniţi unor cauze înalte. Sunt altruişti, caritabili, plini de compasiune, dar dinamici şi eficienţi. nouaAdesea joacă un rol important în societate şi se implică în acţiuni umanitare sau progresiste. Imaginaţia, inspiraţia şi talentul îi împing frecvent spre sfera artistică. Sunt un pic ciudaţi, extravaganţi, rebeli şi aventuroşi.

Ziua de naştere 9: Defecte

Nelinişte, reacţii subite şi neaşteptate, idei fanteziste, inconstanţă, orgoliu, lipsă de tact.

Ziua de naştere 9: Dragoste
Numerology-meaings
Cei de sex opus îi găsesc seducători şi fascinanţi. Cuceresc uşor dar, romantici şi visători fiind, uneori suferă deziluzii din cauza credulitaţii şi naivităţii. În ciuda firii contradictorii, îşi iubesc sincer familia şi pot fi fideli. Au o relaţie specială cu copiii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 20 = 27

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie