Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cum se face crema Egyptian Magic

Se spune ca reţeta cremei Egyptian Magic ar fi gravată pe o piramidă din Egipt. Adevărat sau nu, această cremă este considerată un elixir al sănătăţii pielii şi a sedus numeroase vedete. Madonna, Oprah Winfrey sau Gisele Bundchen sunt printre vedetele care au folosit crema şi i-au lăudat virtuţile.crema-Egyptian-Magic
De fapt, crema egipteană minune este realizată în integralitate din produse naturale: ulei de măsline, ceară de albine, miere, propolis, polen şi lăptişor de matcă. Folosind-o profiţi în sinergie de produsele apicole. Cum să faci crema Egyptian Magic?
Te vei simţi ca un mic chimist atunci când vei face crema Egyptian Magic. Trebui să măsori cu grijă ingredientele şi totuşi, nu este greu de făcut.

Ingrediente cremă

37 g de ulei de măsline extravirgin sau ulei de măsline infuzat cu muşeţel
10 g de ceară de albine
5 g de miere
jumătate de lingură de polen măcinat
40 de picături de propolis
1 g de lăptişor de matcă

Păstrează una sau două linguri de ulei de măsline. Pune restul de ulei cu ceară de albine la foc foarte mic. După ce s-a topit ceara, amestecă bine şi lasă la răcit. Trebuie să ai o substanţă opaca şi densă. Trebuie să laşi la răcit partea uleioasă înainte de a o amesteca cu mierea, pentru a nu-i denatura calităţile.
Mixează bine mierea, cu polen, propolis şi lăptişor de matcă. Trebuie să amesteci foarte bine, pentru ca uleiul să se încorporeze.
Mixează apoi cele două amestecuri, cel de ceară şi ulei şi cel de miere. Pune crema obţinută într-un recipient mic şi las-o să se răcească complet la frigider.polen crud
Crema Egyptian Magic poate fi folosită la orice vârstă, chiar şi de către copii şi pentru orice tip de ten. Pentru un ten curat şi hidratat foloseşte crema seara. O poţi folosi şi dimineaţa, dar rişti să rămâi cu un strat uleios pe faţă, pentru că timpul de absorbţie este mare.
Poţi folosi crema Egyptian Magic făcută în casă pentru orice problemă a pielii: arsuri, vânătai, ciupituri de insecte, cicatrice, etc.

Sursa: www.curademiere.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

61 + = 63

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie