Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cum va fi vremea în weekend-ul 19 – 20 iulie 2014

Vremea rămâne instabilă în weekend. Sunt aşteptate înnorări şi averse. Pe Litoral cerul va fi senin. Temperaturile maxime la nivelul întregii tări vor atinge 33 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru sâmbătă

Sâmbătă, 19 iulie 2014, vremea va rămâne în general instabilă în cea mai mare parte a ţării. În jumătatea de sud şi în zona de munte, mai ales în cursul zilei şi la începutul nopţii, vor fi înnorări temporar accentuate şi pe arii relativ extinse vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala local, cu precădere în Transilvania, Crişana şi sudul Moldovei. Izolat cantităţile de apă vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va avea intensificări în estul şi sud-estul ţării, dar trecător şi în celelalte regiuni în timpul averselor.

Prognoza meteo 19 Iulie 2014

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 32 de grade, iar cele minime între 13 şi 23 de grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

În Olteniţa, pe parcursul zilei, cerul va fi temporar noros şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Noaptea, treptat cerul va deveni variabil. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, iar maxima zilei va atinge 27°C.

Prognoza meteo pentru duminică

temperaturaVremea în România pe 20 iulie 2014 va fi uşor instabilă. După-amiaza şi seara vor fi înnorări temporare, averse şi descărcări electrice, pe arii extinse la munte, local în est şi centru şi pe spaţii mai mici în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 33 de grade, iar cele minime între 13 şi 23 de grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 1 =

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie