Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cum va fi vremea pe 2 iunie 2014

Luni, 2 iunie 2014, vremea se va încălzi ușor în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice, ziua mai ales în jumătatea sudică a teritoriului și la munte, iar noaptea în est. Izolat pot fi cantități de apă mai însemnate și căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade, iar cele minime se vor încadra între 7 și 17 grade.

În Olteniţa, deși valorile termice diurne vor marca o ușoară creștere față de ziua anterioară, vremea se va menține răcoroasă pentru această dată din an. Cerul va avea înnorări și mai ales în a doua parte a zilei se vor semnala averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

Prognoza meteo 2 Iunie 2014

Pe Litoral:

  • Cer senin
  • Maxima zilei: 20°C

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 1 =

Editorial

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie