Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Duminică 10 august vreme frumoasă și călduroasă

Duminică, 10 august 2014, vremea va fi în general frumoasă și călduroasă în majoritatea zonelor țării.

vremeaCerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara în zonele de deal și de munte, precum și în nord-est, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice și intensificări trecătoare ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 34 de grade, iar minimele vor fi de la 10 grade în depresiunile Carpaților Orientali până la 24 de grade pe litoral.

În Oltenița, vremea va fi frumoasă și călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 18…19 grade.

La munte vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara, cand vor fisoare mare averse, descarcari electrice si intensificari trecatoare ale vantului pe arii restranse in Carpatii Orientali si Carpatii Meridionali si izolat in restul zonei montane. Valorile termice vor marca o usoara crestere fata de ziua precedenta.
La mare vremea va fi in general frumoasa, vântul va bate cu 2 m/s (dinspre NV). Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Ziua sunt conditii pentru averse insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 29 si 31 de grade, iar cele minime intre 22 si 24 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 26 si 28 de grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 78 = 85

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie