Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Duminică 13 iulie 2014: vreme frumoasă cu temperatura maximă de 29 de grade

Duminică, 13 iulie 2014,  vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, iar valorile termice vor fi în creștere, îndeosebi în vestul, nordul și centrul țării. sunny_weatherCerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse și posibil descărcări electrice, local în nord și în zonele de deal și munte și doar izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 31 de grade, iar cele minime, în general, între 10 și 20 de grade.

În Olteniţa, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, în creștere ușoară față de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 29 de grade. Temperatura minimă va fi de 15…17 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 2 m/s, dinspre Vest şi maxima zilei: 30°C

Prognoza meteo 13 Iulie 2014 pentru Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

49 − 44 =

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie