Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Duminică 21 septembrie temperatura maximă va ajunge la 27, 28 de grade

Duminică, 21 septembrie, cerul va fi mai mult noros și, cu precădere în timpul zilei, va ploua în cea mai mare parte a timp ploiosțării. Izolat, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla în general moderat.

Temperaturile maxime, în creștere ușoară față de intervalul precedent în sudul și sud-estul țării, vor fi cuprinse între 19 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 29 de grade în Muntenia, iar minimele se vor încadra între 9 și 19 grade.

Soare vesel si noriÎn Oltenița, cerul va fi temporar noros, favorabil ploii slabe, trecătoare, mai ales după-amiaza și în prima parte a nopții. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar minima de 14…16 grade.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

32 + = 36

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie