Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Echipa națională de handbal junioare pleacă sâmbătă la Campionatul Mondial

Au mai rămas patru zile până la debutul echipei naționale de junioare la Campionatul Mondial de Handbal din Macedonia. Tricolorele vor pleca sâmbătă la turneul final, urmând ca duminică să dispute primul meci, împotriva Argentinei.romania-handbal1

Momentan, Aurelian Roșca și Gavril Kozma au la dispoziție un lot de 19 jucătoare. Singurele indisponibilități sunt cele ale Dianei Axinte și Ancăi Polocoșer, însă sunt și vești bune, deoarece Bianca Bazaliu este complet refăcută, iar Dana Abed-Kader ar putea evolua și ea la turneul final. „Ne lipsesc Axinte și Polocoșer, în rest avem la dispoziție cele mai bune jucătoare. Față de Openul din Suedia, la antrenamente a revenit Bazaliu și se încearcă recuperea lui Abed-Kader, care a avut o fractură. Sâmbătă plecăm, sperăm să facem jocuri bune, poate mai bune decât în Suedia. Plecam încrezători, avem speranțe mari.”, ne-a declarat Aurelia Roșca.

romania1Din cele 19 jucătoare pe care le au la dispoziție cei doi antrenori, 16 vor face deplasarea. Momentan, în cantonamentul echipei naționale se regăsesc:
Portari: Mădălina Ion (Rapid București), Isabela Roșca (CNE Rm. Vâlcea), Alexandra Prodan (CNE Rm. Vâlcea)
Extreme stânga: Alexandra Dindiligan (CNE Rm. Vâlcea), Alexandra Carașol (CSS Nr. 6 București)
Interi stânga: Iulia Andrei (Gr. Șc. Energetic Rm. Vâlcea), Bianca Bazaliu (LPS Slatina), Anca Onicaș (CNE Rm. Vâlcea)
Coordonatoare de joc: Paula Biriș (CSS Viitorul Cluj), Cristina Laslo (”U” Jolidon Cluj), Daniela Corban (CNE Rm. Vâlcea)
Interi dreapta: Oana Bucă (Activ Plopeni), Alina Ilie (CNE Rm. Vâlcea)
Extreme dreapta: Andreea Taivan (Activ Plopeni), Sonia Vasiliu (CNE Rm. Vâlcea), Florența Ilie (Colegiul Tehnic Media)
Pivoți: Lorena Ostase (CNE Rm. Vâlcea), Florentina Craiu (HCM Rm. Vâlcea), Dana Abed-Kader (ACS Șc. 181 SSP București)Romania-spania-CE-handbal-feminin romania

Programul României la turneul final:
Duminică, ora 18:15 – România-Argentina
Marți, ora 16:00 – Uzbekistan-România
Miercuri, ora 18:15 – România-Macedonia
Vineri, ora 16:00 – România-Germania
Sâmbătă, ora 20:30 – Danemarca-România

Sursa: www.handbalvolei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

86 − = 78

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie