Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Energici, eficienţi şi ambiţioşi, cei născuţi pe 26 au stofă de afacerişti

Născuţi în ziua 26: Afaceriştii

Ziua de naştere 26: Personalitate

Energici, eficienţi şi ambiţioşi, cei născuţi pe 26 au stofă de afacerişti. Sunt buni organizatori, inteligenţi, realişti, cu viziune de ansamblu şi putere de răzbatere. Se descurcă excelent în hăţişul finanţelor. numerologie manaManagementul lor este diplomat şi cooperant. Relaţiile sociale şi familia contează la ei cel puţin la fel de mult cât cariera (care sigur contează!). Îşi găsesc siguranţa când stabilesc un echilibru între toate acestea.

Ziua de naştere 26: Defecte

Tendinţa de a se ataşa excesiv de lucruri şi oameni, scepticism, ranchiună, gelozie, încăpăţânare.

Ziua de naştere 26: Dragoste

Au pasiuni devoratoare, pe care se străduiesc să şi le stăpânească. Pot dărui mult în dragoste, dar cer la fel de mult. astre-848x478Dilema lor este cum să balanseze setea de absolut cu compromisul necesar menţinerii cuplului, de care au atât de mare nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 28 = 33

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie