Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop joi, 23 octombrie 2014

Berbec
Astazi este un moment favorabil pentru a face schimbari concrete in viata dvs. In primul rand, va trebui sa faceti unele schimbari in stilul de munca, mai ales daca va aflati intr-o pozitie de control. Incercati sa stimulati subordonatii pentru a obtine o mai mare eficienta.

Taur
In partea afacerilor, nu va dati seama ca ganditi gresit, iar asta aduce rezultate finale nesatisfacatoare. Aveti ca scop depasirea unor dificultati materiale.

 

Gemeni
Capacitatea dumneavoastra se bazeaza pe semnalele pe care vi le ofera soarta, iar asta va ajuta la depasirea multor provocari si, in acelasi timp, beneficiati de ele. Este mai bine sa nu dezvaluiti pe deplin intentiile dvs profesionale, mai ales daca nu sunteti sigur cum vor evolua evenimentele. Multa rabdare in relatiile cu oamenii.

Zodii 2Rac
Aveti grija sa nu faceti miscari care v-ar putea schimba intr-o directie negativa dezvoltarea initiativelor. Trebuie sa va aparati pozitia dumneavoastra ocupata la locul de munca.

Leu
Nu cautati motiv pentru rezolvarea problemelor in circumstante externe, ca este foarte posibil, sa faceti greseli de neevitat. Incercati sa solutionati problemele care va intereseaza, in scopul de a gasi cea mai buna cale de iesire din aceasta situatie.

Fecioara
Sunteti la inceputul unei noi initiative. Luati in considerare circumstantele inconjuratoare, dar nu intrati in argumente inutile cu oameni a caror opinie nu se poate schimba. Este momentul potrivit de a inova personal.

Balanta
Vigoarea va avea un rol decisiv in realizarea dorintelor personale in domeniul profesional. Scopul pentru actiunile bine temporizate este de a atrage sprijinul unui coleg, prieten sau aliat. Puneti in aplicare unele probleme de natura personala, nu de viitor.

Scorpion
Multi dintre dvs vor fi capabili sa indeplineasca unele idei proprii, care pot aduce beneficii semnificative de afaceri si materiale. Concentrati-va pe urgentele principalele.

Sagetator
Cautati sa intelegeti o ruda, cunostinta sau prieten. Stabiliti unui ritm constant de lucru care va permite sa va ocupati de angajamentele cele mai presante la locul de munca. Incercati sa obtineti beneficii maxime de la cunoscutii din afaceri.

Capricorn
Perspicacitatea va ajuta sa aranjati unele probleme neasteptate in sfera profesionala si personala. Luati cu precautie orice masuri legate de fondurile de investiții. Faceti o evaluare completa a unor evenimente deja trecute in viata dvs, pentru a obtine niste lectii necesare.

Varsator
Veti gasi o serie de circumstante favorabile in care veti fi capabil sa va ocupati de unele probleme existente in afaceri. Incercati sa treceti peste unele dificultati care va ies in cale, gasind solutia adecvata.

Zodii 1Pesti
Perspicacitate va ajuta sa aranjati o serie de probleme de munca si personale. Incercati sa urmati un plan de lucru strict, care va permite sa luati suficient timp pentru unele angajamente in intregime personale.

Sursa : bewoman.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 1 =

Editorial

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

14 februarie 2018

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

Laura Suzeanu Lăcomia sau interesele de orice fel distrug echilibrul unor întinderi de pământ ce aparțin orașului, învingând astfel nu doar sentimentele pe care unii poate nici nu le au, dar ajungând să doboare rațiunea și logica, mersul natural al lucrurilor, normalitatea. Politicul devine un fel de ”magne cum lauda” printre formele primitive de viață ale diverșilor trepăduși, unde malformații precum înșelăciunea și decăderea morală, lipsa de bun simț și nelegiuirea își găsesc loc în gazdele primitoare, deschise spre pungășie. Consilierii oltenițeni, mai puțin unul dintre aceștia, au votat de curând vânzarea unui teren de aproape 25 de ha lângă Ecluza Canal Dunăre-Argeș, în zona Portului Oltenița.

Corespondenta la redactie