Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop joi, 23 octombrie 2014

Berbec
Astazi este un moment favorabil pentru a face schimbari concrete in viata dvs. In primul rand, va trebui sa faceti unele schimbari in stilul de munca, mai ales daca va aflati intr-o pozitie de control. Incercati sa stimulati subordonatii pentru a obtine o mai mare eficienta.

Taur
In partea afacerilor, nu va dati seama ca ganditi gresit, iar asta aduce rezultate finale nesatisfacatoare. Aveti ca scop depasirea unor dificultati materiale.

 

Gemeni
Capacitatea dumneavoastra se bazeaza pe semnalele pe care vi le ofera soarta, iar asta va ajuta la depasirea multor provocari si, in acelasi timp, beneficiati de ele. Este mai bine sa nu dezvaluiti pe deplin intentiile dvs profesionale, mai ales daca nu sunteti sigur cum vor evolua evenimentele. Multa rabdare in relatiile cu oamenii.

Zodii 2Rac
Aveti grija sa nu faceti miscari care v-ar putea schimba intr-o directie negativa dezvoltarea initiativelor. Trebuie sa va aparati pozitia dumneavoastra ocupata la locul de munca.

Leu
Nu cautati motiv pentru rezolvarea problemelor in circumstante externe, ca este foarte posibil, sa faceti greseli de neevitat. Incercati sa solutionati problemele care va intereseaza, in scopul de a gasi cea mai buna cale de iesire din aceasta situatie.

Fecioara
Sunteti la inceputul unei noi initiative. Luati in considerare circumstantele inconjuratoare, dar nu intrati in argumente inutile cu oameni a caror opinie nu se poate schimba. Este momentul potrivit de a inova personal.

Balanta
Vigoarea va avea un rol decisiv in realizarea dorintelor personale in domeniul profesional. Scopul pentru actiunile bine temporizate este de a atrage sprijinul unui coleg, prieten sau aliat. Puneti in aplicare unele probleme de natura personala, nu de viitor.

Scorpion
Multi dintre dvs vor fi capabili sa indeplineasca unele idei proprii, care pot aduce beneficii semnificative de afaceri si materiale. Concentrati-va pe urgentele principalele.

Sagetator
Cautati sa intelegeti o ruda, cunostinta sau prieten. Stabiliti unui ritm constant de lucru care va permite sa va ocupati de angajamentele cele mai presante la locul de munca. Incercati sa obtineti beneficii maxime de la cunoscutii din afaceri.

Capricorn
Perspicacitatea va ajuta sa aranjati unele probleme neasteptate in sfera profesionala si personala. Luati cu precautie orice masuri legate de fondurile de investiții. Faceti o evaluare completa a unor evenimente deja trecute in viata dvs, pentru a obtine niste lectii necesare.

Varsator
Veti gasi o serie de circumstante favorabile in care veti fi capabil sa va ocupati de unele probleme existente in afaceri. Incercati sa treceti peste unele dificultati care va ies in cale, gasind solutia adecvata.

Zodii 1Pesti
Perspicacitate va ajuta sa aranjati o serie de probleme de munca si personale. Incercati sa urmati un plan de lucru strict, care va permite sa luati suficient timp pentru unele angajamente in intregime personale.

Sursa : bewoman.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

28 + = 34

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie