Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop luni 6 otombrie 2014

BERBEC
Relaţiile cu cei din jur şi mai ales cu persoana iubită au de suferit din cauza unor probleme de comunicare. Nu refuzaţi comunicarea.

Horoscopul2TAUR
Vă pregătiţi pentru o călătorie sau o excursie. Ar fi bine să ţineţi seama de sfaturile unei rude mai în vârstă. Fiţi foarte atent la acte.

GEMENI
Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin. Ar fi bine să vă ascultaţi intuiţia şi să nu cedaţi insistenţelor persoanei iubite.

RAC
Dacă doriţi să plecaţi într-o vizită, luaţi legătura cu gazdele înainte de a pleca. Este posibil să nu vă simţiţi prea bine şi să mergeţi la medic.

LEU
Sunteţi foarte ocupat cu probleme de afaceri stresante. După-amiază sunteţi puţin agitat, dar spre seară totul revine la normal. Acordaţi mai mult timp odihnei!

FECIOARĂ
În prima parte a zilei, s-ar putea să aveţi o problemă de sănătate care vă împiedică să faceţi ce v-aţi propus. Cel mai mult regretaţi că nu puteţi merge la o petrecere.

BALANŢĂ
Reuşiţi să finalizaţi o lucrare importantă, începută mai demult. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie celor apropiaţi, pentru că riscaţi să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă.

SCORPION
Sunteţi indispus şi chiar irascibil, pentru că nu v-a ieşit o afacere. Nu vă descărcaţi nervii acasă. Mai bine analizaţi cauzele eşecului!

ZodiileSĂGETĂTOR
Este posibil ca persoana iubită să vă reproşeze că sunteţi prea rece şi că vă preocupă prea mult afacerile sau cariera. Relaxaţi-vă şi odihniţi-vă mai mult!

CAPRICORN
S-ar putea să înţelegeţi greşit un partener de afaceri şi să vă certaţi degeaba. Calmaţi-vă şi lămuriţi toate neînţelegerile, pentru că riscaţi să rupeţi colaborarea.

VĂRSĂTOR
Prietenii vă fac o surpriză şi vă invită să vă petreceţi după-amiaza împreună.
Spre seara, este posibil să aveţi o discuţie în contradictoriu cu partenerul de viaţă.

PEŞTI
Ar fi bine să nu vă planificaţi afaceri importante, pentru că s-ar putea să intervină evenimente neprevăzute, din cauza cărora nu vă puteţi respecta programul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − = 15

Editorial

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

14 februarie 2018

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

Laura Suzeanu Lăcomia sau interesele de orice fel distrug echilibrul unor întinderi de pământ ce aparțin orașului, învingând astfel nu doar sentimentele pe care unii poate nici nu le au, dar ajungând să doboare rațiunea și logica, mersul natural al lucrurilor, normalitatea. Politicul devine un fel de ”magne cum lauda” printre formele primitive de viață ale diverșilor trepăduși, unde malformații precum înșelăciunea și decăderea morală, lipsa de bun simț și nelegiuirea își găsesc loc în gazdele primitoare, deschise spre pungășie. Consilierii oltenițeni, mai puțin unul dintre aceștia, au votat de curând vânzarea unui teren de aproape 25 de ha lângă Ecluza Canal Dunăre-Argeș, în zona Portului Oltenița.

 • 1
 • 1.315
 • 315
 • 4.643
 • 707
 • 36.918
 • 187.948
 • 1.955.993
 • 4.176.172
 • 845.906
 • 5
 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Cele mai întâlnite greșeli gramaticale 1. „Decât” sau „Doar” Adverbele …
Corespondenta la redactie