Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop marți 23 septembrie 2014

Berbec
Fiti pregatiti sa discutati deschis cu partenerul dvs sau macar relativ. Judecata si uneori increderea, poate rezolva problemele care va intereseaza, dar decizia finala va apartine in totalitate.

Taur
In a doua zi a saptamanii, este necesar sa se ia initiative, care va ofera stabilitate in plan personal si material. Discutati detaliile legate de schimbari viitoare, care pot fi asociate cu
o calatorie sau miscare permanenta.

Gemeni
Este bine sa luati in considerare intentiile dvs in afaceri. Este nevoie de un plan strict, care va ajuta sa gasiti oameni priceputi. Nu este exclus sa se inveasca noi oportunitati de a cunoaste personaje sau persoane influente. Veti avea destule șanse bune, asa ca nu le risipiti!

AstrologieRac
Daca nu ezitati sa plecati intr-o calatorie de afaceri, va puteti creste in mod semnificativ potentialul de a castiga bine in domeniul material. Organizati-va si ghidati initiativele actuale, dar nu faceti ceva nesabuit.

Leu
Trebuie sa duceti la indeplinire proiectele dvs personale, deoarece este foarte probabil sa va asumati riscuri prea mari si nejustificate. Faceti-va timp pentru relaxare si intalniri cu cei dragi. Aveti grija de situatia dumneavoastra financiara.

Fecioara
Urmariti-va scopul, deoarece puteti ajunge la imposibilitatea de a va atinge obiectivele. Evitati sa oferiti promisiuni, chiar daca credeti ca le puteti rula cu ușurinta. Țineti minte ca abilitatea de a convinge si de a castiga cu usurinta simpatie de altii, vor fi cele mai puternice carti de atu ca dorintele sa devina realitate.

Balanta
In aceasta zi a saptamanii aveti posibilitatea sa faceti multe lucruri sa devina posibile, insa va trebuie sa faceti un compromis. Incercati sa fiti atenti la problemele cardiace, iar in viata de cuplu invatati sa fiti mai intelegatori pentru a putea depasi mai usor dificultatile.

Scorpion
Este timpul sa faceti o schimbare, care sa transforme stilul dvs de viata. Este bine sa nu respingeti propunerile pe care vi le face un prieten. Rabdarea va va ajuta sa depasiti dezacordurile care pot aparea in relatia cu un membru adult al familiei.

Sagetator
La nivel personal, vor exista unele schimbari. Incercati sa rezolvati unele probleme legate de familie. In relatiile cu oamenii din mediul dvs apropiat, evitati crearea de probleme, deoarece comportamentul dvs poate fi perceput gresit.

Capricorn
La inceputul acestei saptamani vi se ofera oportunitati pentru a va dezvolta pe viitor. Incercati sa rezolvati probleme care ar putea aparea in domeniul profesional. Aveti incredere in intuitia dvs si nu va incredeti in vorbele altora.

Varsator
Astazi aveti nevoie de o pozitie stabila in afaceri pentru a obtine venituri materiale. Incercati sa nu neglijati recomandarile date de un prieten, pentru a putea sa va ocupati de unele provocari.

Zodii haiosPesti
Pestii sunt capabili sa se concentreze pe acele angajamente personale, carora in ultimul timp nu le-au acordat importanta. Este necesar sa se faca o analiza completa a evenimentelor recente, in scopul de a sti carora dintre dorintele dvs le veti da prioritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

31 + = 37

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Catharsis – originea şi sensul cuvântului Catharsis este un cuvânt de …
Corespondenta la redactie