Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop marti 26 aprilie 2016

Berbec:

Eşti împotmolit în treburi mărunte şi asta te împiedică să ai o privire de ansamblu asupra vieţii tale. E timpul să-ţi pui întrebări importante.

Taur:

Schimbarea este în aer. Pregăteşte-te pentru o transformare profundă. Circumstanţele fac ca stilul tău actual de viaţă să nu mai fie posibil.

Gemeni:

Ai petrecut prea mult timp muncind pentru binele altora şi asta ţi-a secătuit puterile. Este timpul să iei o decizie şi să-ţi schimbi priorităţile.

RacHoroscope Magic

Eşti excesiv de echilibrat şi asta te face să îţi fie foarte greu să iei o decizie. Uneori este bine să asculţi şi de intuiţii sau să-ţi urmezi inima.

Leu:

Doar pentru că ai fost dezamăgit de o persoană, asta nu înseamnă că toţi cei din jurul tău sunt oameni pe care nu te poţi baza. Fii mai deschis!

Fecioară:

Îţi vine greu să renunţi la obiceiuri vechi, chiar dacă circumstanţele sunt de aşa natură că trebuie să adopţi comportamente noi, adaptate la situaţia curentă.

Balanţă:

Fereşte-te de accidentele de la locul de muncă. Dacă simţi că mediul în care lucrezi îşi lasă amprenta negativ asupra sănătăţii tale, mai bine renunţă la slujbă.

Scorpion:

Ai fost prea serios în ultima vreme şi rişti să începi să te simţi ruginit. Este timpul să-ţi mai faci şi de cap, puţin. Nu vine sfârşitul lumii!

Săgetător:

Oricât de tare îţi dai silinţa, azi, nu reuşeşti să duci la bun sfârşit proiectele tale ambiţioase. Încearcă, pe cât poţi, să le amâni.

Capricorn:

Oameni pe care credeai că îi cunoşti foarte bine îţi arată azi o latură nouă a personalităţii lor. Eşti confuz şi luat pe nepregătite.

Vărsător:

O persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp ia legătura cu tine. Probabil au să-ţi dea o datorie sau îţi cer înapoi ceea ce le datorezi.

La StelePeşti:

O amintire din trecut, privită de tine dintr-un unghi nou, te face să înţelegi ceva profund despre tine însuţi. Astfel, calea de urmat pentru viitor ţi se limpezeşte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 5 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie