Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop vineri 25 martie 2016

Berbec

Sunt favorizate demersurile pentru imbunatatirea pozitia sociale si profesionale si imaginea in ochii celorlalti. Relationarea cu persoane deosebite, erudite, va redeschid pofta de lectura, de studio si de documentare.

Taur

O zi delicata la capitolul financiar. Probabil ca veti nevoit sa achitati rapid unele datorii sau, trebuie sa faceti rost de o suma importanta de bani pentru cineva apropiat. Discutiile privitoare la partaje si mosteniri sunt alte subiecte importante de luat in seama.

Gemeni

Apar restrictii in relatia de cuplu, in sensul ca va trebui sa contribuiti cu mai multi bani la cheltuieli comune. Imperativul etapei este adaptarea la nevoile celorlalti.

RacLa Stele

O zi cu multe treburi la serviciu, dar si cu dialoguri importante. Ar fi bine sa va stabiliti prioritatile, altfel va veti pierde intr-un labirint de actiuni nesemnificative.

Leu

Concentrati-va pe un hobby si nu va lasati distras de cei care doresc sa va planga pe umar cu problemele lor. Relatiile sentimentale sunt umbrite, iar la capitolul sanatate, ficatul da semne de oboseala.

Fecioara

Casa si familia va solicita mult astazi, asa ca este putin probabil sa va mai puteti ocupa si de altceva. Fii atent si dedicate azi in tot ce tine de segmentul domestic.

Balanta

Dialogul cu persoanele din anturajul apropiat este important, pentru ca se pot lamuri animozitati si chestiuni patrimoniale vechi. Sustineti-va parerile cu dovezi si cu vorbe bine alese, dar potrivite situatiei in care va aflati.

Scorpion

O zi potrivita pentru a rezolva chestiuni financiare, de genul achitarea unor facturi, dar si pentru a face cumparaturi necesare traiului cotidian. Posibile neplaceri pot aparea din partea celor dragi, in sensul ca acestia doresc mai mult sprijin material din partea voastra.

Sagetator

O zi contradictorie din toate punctele de vedere. Acordati importanta semnalelor organismului si evitati spatiile aglomerate si eforturile solicitante.

Capricorn

Aveti nevoie de odihna si prudenta in tot ce intreprindeti. O discutie secreta cu cineva din antuajul profesional developeaza jocurile de culise de la locul de munca.

Varsator

Sunteti in mare in verva si dornic de a relationa cu multa lume. Nu fortati insa nota si tineti cont de limbajul tacut al trupului si al sufletului.

Horoscop MagicPesti

Se intrezaresc rasturnari de situatie in plan profesional. Relatiile cu sefii sau pozitia in cadrul unui grup de lucru se pot reconfigura definitiv, scrie radioconstanta.ro. Cineva va va oferi sfaturi deosebite, pentru a trece rezonabil peste provocarile zilei.

Sursa:
www.realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 62 = 72

Editorial

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

14 februarie 2018

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

Laura Suzeanu Lăcomia sau interesele de orice fel distrug echilibrul unor întinderi de pământ ce aparțin orașului, învingând astfel nu doar sentimentele pe care unii poate nici nu le au, dar ajungând să doboare rațiunea și logica, mersul natural al lucrurilor, normalitatea. Politicul devine un fel de ”magne cum lauda” printre formele primitive de viață ale diverșilor trepăduși, unde malformații precum înșelăciunea și decăderea morală, lipsa de bun simț și nelegiuirea își găsesc loc în gazdele primitoare, deschise spre pungășie. Consilierii oltenițeni, mai puțin unul dintre aceștia, au votat de curând vânzarea unui teren de aproape 25 de ha lângă Ecluza Canal Dunăre-Argeș, în zona Portului Oltenița.

 • 0
 • 2.552
 • 426
 • 4.696
 • 702
 • 38.046
 • 178.887
 • 1.958.299
 • 4.182.105
 • 846.719
 • 82
 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Cum este corect – “Î-ţi dau vre-o câteva prăjituri” sau …
Corespondenta la redactie