Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

În Oltenița vineri, 25 aprilie, cer variabil, cu unele înnorări în cursul zilei, temperatura maximă de 31, 32 de grade

Vineri, 25 iulie 2014,  în orele amiezii în regiunile extracarpatice, dar mai ales în sud-est

Tmperaturile maxime se vor situa între 26…27 de grade, local, în vestul, centrul și nordul țării și 33 de grade în Bărăgan și Podișul Dobrogei. Cerul va avea înnorări temporare ziua îndeosebi în nord, centru și zonele de deal și de munte, iar noaptea în sud-vest, unde local se vor semnala averse și descărcări electrice. În restul teritoriului doar izolat vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul averselor. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 grade în depresiuni și 24 de grade pe litoral.

output_uFttck

În Oltenița cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul zilei când, trecător, vor fi condiții pentru ploi slabe și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă de 18…20 de grade.

Pe Litoral cerul va fi senin, vântul va bate cu 6 m/s (dinspre est), iar maxima zilei va fi de 31°C.

Pictogram_RO_20140725 (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 7 =

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie