Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Informare de ultimă oră : lapoviță și ninsoare până duminică ora 12,00

Potrivit unui comunicat de presă remis redacției noastre,  începând cu data de 25 octombrie 2014, orele 16.00, până pe Lapovita si ninsoaredata de 26 octombrie 2014, orele 12.00, în sudul țării, și în special în județele Dolj, Olt, Giurgiu, Teleorman și Călărași, ploile se pot transforma în lapoviță și ninsoare, iar vântul va continua să prezinte intensificări, cu viteze de 50 – 60 km/h.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență recomandă conducătorilor auto să-și echipeze Cauciuc-iarnaautoturismele cu anvelope de iarnă și toate cele necesare deplasării în condiții de iarnă. De asemenea, Comitetul transmite șoferilor ca înainte să plece la drum să se informeze asupra condițiilor meteo aferente itinerarului pe care vor să se deplaseze.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

95 − = 89

Editorial

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect ați sau a-ți (vorbit, înțeles, etc.)? Omofonele aţi si a-ţi se …
Corespondenta la redactie