Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Întrebarea săptămânii : De ce insistă primarul Petre Țone să cumpere Casa Bărbulescu

În urma materialelor prezentate pe site-ul nostru despre clădirea vecină cu Muzeul Civilizației Gumelnița au venit și întrebările.
Un oltenițean dorește să știe de la cel care coordonează singur tranzacția dintre Primărie și Casa Bărbulescu, primarul Petre Țone, de ce acesta insistă să cumpere clădirea pentru că niciunul din serviciile propuse a se muta acolo nu stă în frig sau ploaie. Mai mult decât atât, suma pe care o cere proprietarul este una uriașă, ținând cont de aspectul clădirii și suprafața acesteia. Oltenițeanul îi sfătuiește pe primar, viceprimar, consilieri și pe directorul economic al Primăriei Oltenița să asigure atenție variantei negocierii unui preț bun, pentru a cumpăra clădirea ce adăpostește obiectele de arheologie, situația clădirii muzeului oltenițean fiind critică, în orice moment obiectele și persoanele angajate ale Muzeului Civilizației Oltenița putând fi evacuate din clădire.

De ceSfatul este unul îndreptățit dacă e să judecăm prin prisma faptului că banii cu care se intenționează a se  cumpăra un imobil privat nu sunt din buzunarul lui Țone, ci din banii publici.

Legat de acest subiect, oltenițeanul mai întreabă dacă există vreun interes major în spatele acestor insistențe ale primarului Petre Țone de a cumpăra Casa Bărbulescu la un preț fabulos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21 − = 14

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie