Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Intrebarea săptămânii: oltenițenii către administrația locală

IntrebariDe ce nu se asfaltează bucățile rămase pe străzile 23 Aprilie, C.A. Rosetti, Dunărea, deși ele fac parte din planul de asfaltare întocmit de administrația locală anterioară și trebuiau asfaltate din anul 2012? Nu s-a găsit licitatorul dorit sau constituie scenă emoțională pentru campania electorală din această toamnă?

2 răspunsuri la Intrebarea săptămânii: oltenițenii către administrația locală

 • Adaug si eu o întrebare: Mai este util site-ul primăriei, http://www.primariaoltenita.ro/ ?
  1. pagina dedicata conducerii primăriei este “404 Not Found”. De aici deduc ca această conducere a primăriei este fie inexistentă, fie că nu-i pasa de cei care vizitează site-ul.
  2.Organigrama primăriei este ilizibilă.
  3. Hotârîrile consiliului local nu sunt însoţite de anexele ce sunt mai importante pentru public decât lalaiala procesului verbal al hotărârii.
  4. Licitaţii ale Consiliului Local este “404 Not Found”.
  5.http://www.primariaoltenita.ro/consilieri.html Domnul Mavrodin Ion încă este membru al C.L.
  6. Declaraţia de avere a primarului este inexistentă
  7. Monitorizarea Municipiului este “404 Not Found”
  Pentru că site-ul nu acceptă diacriticele este hilară imaginea acestuia.
  Mai multe le vedeţi direct pe site!

 • La fel sta treaba si cu str. Dr. Florian Mandache (fosta Piata Mercur). Am impresia ca strada asta face parte dintr-un univers paralel. Ma refer la bucata neasfaltata, de la str. Traian si pana in capat, pe care, intamplator m-am mutat si eu de doi ani. Nu am gaze la poarta, Wirom-ul ma obliga sa trag pe banii mei din capatul strazii, asfalt nu, posta nu stie ca exista strada asta (da – mi-au returnat un colet trimis din Bulgaria, pe motiv ca strada nu exista, nici postasii nu au auzit de ea!) … pana si Google maps nu o considera strada, fiind nevoie ca eu personal sa o adaug in baza de date! :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

89 − 85 =

Editorial
 • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

  Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

  Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie