Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Întrebarea săptămânii : oltenițenii către autoritățile poliției

Câteva persoane din Oltenița  au văzut reprezentanți ai Direcției Naționale Anticorupție în vizită la Poliția Oltenița.

Oltenițenii îi întreabă pe comandantul Poliției Oltenița comisar șef George Chiru, pe purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Călărași inspector Ramona Tudor, pe inspectorul șef adjunct Ion Nicolae dar și pe inspector șef Iorga Mihai detașat temporar la Inspectoratul de Poliție al județului Călărași, ce au făcut procurorii DNA la Poliția din Oltenița săptămâna trecută.

Intrebare 1

Ținând cont de faptul că și poliția este o instituție publică, accesul la informația publică este unul permis prin lege iar acțiunile din interior nu trebuie păstrate secret, se așteaptă un răspuns din partea celor trei reprezentanți ai instituției care apără drepturile persoanei prin menținerea, asigurarea și restabilirea ordinii și securității publice, prevenirea, investigarea și descoperirea infracțiunilor și contravențiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

51 − = 43

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Etc./Et cetera – originea expresiei, reguli, conotaţii Etc. este acronimul lui Et …
Corespondenta la redactie