Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Întrebarea săptămânii : oltenițenii către autoritățile poliției

Câteva persoane din Oltenița  au văzut reprezentanți ai Direcției Naționale Anticorupție în vizită la Poliția Oltenița.

Oltenițenii îi întreabă pe comandantul Poliției Oltenița comisar șef George Chiru, pe purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Călărași inspector Ramona Tudor, pe inspectorul șef adjunct Ion Nicolae dar și pe inspector șef Iorga Mihai detașat temporar la Inspectoratul de Poliție al județului Călărași, ce au făcut procurorii DNA la Poliția din Oltenița săptămâna trecută.

Intrebare 1

Ținând cont de faptul că și poliția este o instituție publică, accesul la informația publică este unul permis prin lege iar acțiunile din interior nu trebuie păstrate secret, se așteaptă un răspuns din partea celor trei reprezentanți ai instituției care apără drepturile persoanei prin menținerea, asigurarea și restabilirea ordinii și securității publice, prevenirea, investigarea și descoperirea infracțiunilor și contravențiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

81 + = 85

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Catharsis – originea şi sensul cuvântului Catharsis este un cuvânt de …
Corespondenta la redactie