Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

JO 2018 Pyeongchang, patinaj artistic: Aur pentru Germania în proba de perechi

Germanii Aliona Savcenko și Bruno Massot au câștigat medalia de aur în programul liber, proba de perechi, la Jocurile Olimpice de Iarnă de la PyeongChang, Coreea de Sud.

Cu un scor de 235,90 puncte, Savchenko şi Massot i-au devansat pe Wenjing Sui şi Cong Han (235, 47 puncte), medaliaţi cu argint, şi pe canadienii Meagan Duhamel şi Eric Radford (230,15 puncte). care au urcat pe treapta a treia a podiumului.

După ce a terminat programul scurt pe locul al patrulea, cuplul german a doborât recordul mondial de puncte în programul liber (159,31), evoluând pe melodia “La Terre vue du ciel” (Pământul văzut din cer) a compozitorului francez Armand Amar, devansându-i pe favoriţii chinezi şi ruşi, care au căzut în timpul programelor lor. Ruşii Evghenia Tarasova şi Vladimir Morozov au ocupat locul patru, după programul scurt de vineri, ei s-au impus cu un total de 223,13 puncte.


Patinatorii chinezi Wenjing Sui şi Cong Han, campionii mondiali en titre în proba perechi, care au dominat programul scurt din cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă, ediţia 2018, desfăşurat miercuri la PyeongChang, s-au situat pe locul doi, câştigând medalia de argint. Reprezentanţii Rusiei Natalia Ziabko şi Aleksandr Enbert au ocupat poziţia a şaptea în clasamentul mondial. Patinatorii chinezi Wenjing Sui şi Cong Han, care au dominat programul scurt din cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă PyeongChang, ediţia 2018, au obţinut un nou record personal, reuşind să-i devanseze pe ruşii Evghenia Tarasova şi Vladimir Morozov, dublii campioni europeni en titre, care concurează sub drapelul olimpic şi care au totalizat 81,68 puncte.
Pe poziţia a treia se află canadienii Meagan Duhamel şi Eric Radford, campioni ai lumii în 2015 şi 2016, cu 76,82 puncte. Perechea canadiană Meagan Duhamel/Eric Radford se aflau în frunte, după programul scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 43 = 50

Editorial

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

14 februarie 2018

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

Laura Suzeanu Lăcomia sau interesele de orice fel distrug echilibrul unor întinderi de pământ ce aparțin orașului, învingând astfel nu doar sentimentele pe care unii poate nici nu le au, dar ajungând să doboare rațiunea și logica, mersul natural al lucrurilor, normalitatea. Politicul devine un fel de ”magne cum lauda” printre formele primitive de viață ale diverșilor trepăduși, unde malformații precum înșelăciunea și decăderea morală, lipsa de bun simț și nelegiuirea își găsesc loc în gazdele primitoare, deschise spre pungășie. Consilierii oltenițeni, mai puțin unul dintre aceștia, au votat de curând vânzarea unui teren de aproape 25 de ha lângă Ecluza Canal Dunăre-Argeș, în zona Portului Oltenița.

Corespondenta la redactie