Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 14 august vreme caniculară

Vreme caniculară și joi în zonele de câmpie și de podiș din sudul, estul și centrul țării.

caldTemperaturile maxime, peste 30 de grade în toată țara ajung la 37 de grade la Giurgiu, Călărași, Iași, Târgu Mureș, iar indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități. Spre seară apar norii în Banat, Crișana, Maramureș, vestul și nordul Transilvaniei, posibil și în nordul Moldovei și vor cădea averse ce pot avea caracter torențial însoțite de vânt cu aspect de vijelie, descărcări electrice și grindină.

Vremea joi în Oltenițacald_

În Oltenița canicula și joi, cu 36 de grade la umbră și disconfort termic accentuat. Norii sunt doar pasageri iar vântul nu trece de moderat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

50 − 45 =

Editorial

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect ați sau a-ți (vorbit, înțeles, etc.)? Omofonele aţi si a-ţi se …
Corespondenta la redactie