Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi, 17 iulie 2014, vremea rămâne în general instabilă, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 31 de grade

Vremea rămâne în continuare instabilă, cu înnorări temporare şi şanse de averse. Maxime termice de până la 31 de grade Celsius.

nor si ploaieJoi, 17 iulie 2014, vremea rămâne în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporare şi, mai ales după-amiaza şi seara, vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice în zonele de deal şi la munte, local în sudul, estul şi centrul ţării şi izolat în celelalte regiuni. Cantităţile de apă vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în estul teritoriului şi în zona montană înaltă dar, trecător, şi în celelalte zone în timpul ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 31 de grade, iar cele minime între 12 şi 22 de grade.

nor

În Olteniţa, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi temporar noros şi mai ales după-amiaza şi seara vor fi averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 3 m/s, dinspre Nord şi maxima zilei: 27°C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 32 = 40

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie