Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 18 septembrie la Oltenița vreme predominant frumoasă

Joi, 18 septembrie, vremea în România va fi în general frumoasă, dar se va menține răcoroasă dimineața și noaptea, cu precădere în nord și în centru.

Vreme AurieCerul va fi parțial noros în sud-estul extrem, unde vor mai fi condiții ca izolat să plouă slab, în timp ce în restul zonelor va fi variabil la senin. Vântul va continua să prezinte intensificări locale, temporare în regiunile sud-estice și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 26 de grade, iar cele minime se vor încadra între 1…2 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 15…16 grade pe litoral. Izolat, în zonele joase, se va semnala ceață.

În Oltenița, vremea va fi predominant frumoasă, dar răcoroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va Florisufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 11…12 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 8 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

33 − 29 =

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie