Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 24 aprilie: vreme în general instabilă și, mai ales ziua, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice

Joi, 24 iulie 2014, vremea se va menține în general instabilă și, cu precădere ziua, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii extinse în zonele de deal și la munte și local în celelalte regiuni.vreme-frumoasa

Vor fi condiții de grindină și, izolat, cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24…26 de grade în nordul Moldovei și 31 de grade în Dobrogea și Muntenia, iar minimele între 12 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 23 de grade pe litoral.

În Olteniţa, vremea va fi în general instabilă și, mai ales ziua, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și posibil intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă, ușor mai scăzută față de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar minima va fi de 17…19 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, iar maxima zilei va atinge 27° C.

Prognoza meteo 24 Iulie 2014 pentru Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 65 = 66

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie