Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 25 septembrie vreme răcoroasă

Joi, 25 septembrie, vremea se va menține răcoroasă, îndeosebi în jumătatea nordică a teritoriului.

Toamna Moeciu SusCerul va fi variabil, cu unele înnorări și pe arii restrânse ploi slabe ziua în sud-vestul țării, iar spre seară și noaptea, mai ales în sud și în zona montană. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane, iar noaptea și în Lunca Dunării și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15…16 grade în Dealurile de Vest și în regiunile nordice și 22 de grade în sudul extrem al țării, iar cele minime se vor situa între 4 și 14 grade, mai scăzute în depresiuni, spre 0…2 grade.

În Oltenița, vremea se va menține coroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea, când trecător va plouaSuper slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 9 =

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie