Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 31 iulie temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade

Joi, 31 iulie 2014, în regiunile vestice și sud-vestice vremea va fi în general instabilă.

Prognoza meteo 31 Iulie 2014

Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, însoțite de frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului vremea va fi în continuare călduroasă, iar manifestări asociate instabilității atmosferice pot apărea pe spații retrânse, după-amiaza și noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 34 de grade, iar cele minime se vor încadra între 12 și 23 de grade.

În Oltenița vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi variabil, iar condițiile de averse și descărcări electrice vor fi reduse. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade.

Pe Litoralul Mării Negre va fi soare cu cer variabil, vânt de 2 m/s (dinspre NE), iar maxima zilei va atinge 28°Celsius în aer și 24 de grade în apă.

Prognoza meteo 31 Iulie 2014

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 6 = 3

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Etc./Et cetera – originea expresiei, reguli, conotaţii Etc. este acronimul lui Et …
Corespondenta la redactie