Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi, 4 septembrie 2014, înnorări temporare și temperatura maximă de 29 de grade

Va ploua pe arii relativ extinse în jumătatea de sud-vest a ţării, iar cerul va prezenta înnorări. Maxime termice de până la 31 de grade Celsius.

picaturi ploaieJoi, 4 septembrie 2014, în jumătatea de sud-vest a ţării, cerul va prezenta înnorări şi, mai ales în prima parte a intervalului, va ploua pe arii relativ extinse. Vor fi mai ales averse şi vor mai fi posibile descărcări electrice şi cantităţi de apă mai însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei, iar ploi de scurtă durată se vor semnala doar pe arii restrânse, mai ales în zonele de munte. Îndeosebi ziua, vântul va avea intensificări în sudul, sud-estul ţării şi la munte, cu viteze ce mai pot depăşi pe arii restrânse 45…55 km/h. În restul teritoriului vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate.

Temperaturile maxime se vor situa între 22 de grade în vestul Olteniei şi 31 de grade, izolat, în Bărăgan. Temperaturile minime se vor încadra între 9 grade în depresiuni şi 22 de grade pe litoral.instabilitate

În Oltenița, în cursul zilei cerul va avea înnorări temporare şi, la începutul intervalului, trecător va mai ploua, apoi cerul va deveni variabil. Vântul va avea intensificări ziua şi va slăbi în intensitate noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

94 − 87 =

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie