Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 7 august vreme frumoasă dar ușor instabilă

Joi, 7 august 2014, în jumătatea vestică a României, precum și în zonele de deal și de munte, instabilitatea atmosferică se va menține accentuată, astfel vor fi înnorări și pe arii relativ extinse se vor semnala averse însoțite de fenomene electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

prognoza vara

Izolat, cantitățile de apă vor fi însemnate și va cădea grindină. În restul teritoriului, vremea va fi călduroasă, iar fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala, izolat mai ales după-amiaza și seara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade, mai ridicate în regiunile estice, până în jurul valorii de 33 de grade, iar cele minime între 14 și 24 de grade, ușor mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali.meteo fluturi

În Olteniţa, vremea va fi în continuare călduroasă, dar și ușor instabilă, mai ales în cursul zilei, când cerul va prezenta înnorări temporare și vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar minima de 17…19 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, iar maxima zilei va atinge 30°C.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 3 = 5

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie