Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 9 octombrie vreme în general frumoasă

Joi, vremea va fi în general frumoasă.

Toamna munteCerul va fi variabil, cu unele înnorări si condiţii reduse de ploaie pe parcursul zilei în Oltenia. Maximele vor continua să crească în cea mai mare parte a ţării şi vor fi cuprinse între 15 grade pe litoral şi 23…24 de grade în regiunile intracarpatice, unde va fi uşor mai cald decât în mod normal la această dată. În zonele joase, mai ales spre dimineaţă, va fi ceaţă, cel mai probabil în sud, în est Barca toamnasi în centru.

În Oltenița, cerul va fi variabil, iar în orele dimineţii vor fi condiţii de ceaţă. 8…9 grade dimineaţa şi condiţii de ceaţă şi o maximă, în continuare în creştere, de 19…20 de grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

85 + = 87

Editorial

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

14 februarie 2018

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

Laura Suzeanu Lăcomia sau interesele de orice fel distrug echilibrul unor întinderi de pământ ce aparțin orașului, învingând astfel nu doar sentimentele pe care unii poate nici nu le au, dar ajungând să doboare rațiunea și logica, mersul natural al lucrurilor, normalitatea. Politicul devine un fel de ”magne cum lauda” printre formele primitive de viață ale diverșilor trepăduși, unde malformații precum înșelăciunea și decăderea morală, lipsa de bun simț și nelegiuirea își găsesc loc în gazdele primitoare, deschise spre pungășie. Consilierii oltenițeni, mai puțin unul dintre aceștia, au votat de curând vânzarea unui teren de aproape 25 de ha lângă Ecluza Canal Dunăre-Argeș, în zona Portului Oltenița.

Corespondenta la redactie