Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 9 octombrie vreme în general frumoasă

Joi, vremea va fi în general frumoasă.

Toamna munteCerul va fi variabil, cu unele înnorări si condiţii reduse de ploaie pe parcursul zilei în Oltenia. Maximele vor continua să crească în cea mai mare parte a ţării şi vor fi cuprinse între 15 grade pe litoral şi 23…24 de grade în regiunile intracarpatice, unde va fi uşor mai cald decât în mod normal la această dată. În zonele joase, mai ales spre dimineaţă, va fi ceaţă, cel mai probabil în sud, în est Barca toamnasi în centru.

În Oltenița, cerul va fi variabil, iar în orele dimineţii vor fi condiţii de ceaţă. 8…9 grade dimineaţa şi condiţii de ceaţă şi o maximă, în continuare în creştere, de 19…20 de grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

59 − = 56

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie