Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Luni, 1 septembrie, atmosferă extrem de plăcută

Sfârşitul verii şi începutul toamnei aduc vreme frumoasă în cea mai mare parte a ţării. Vorbim despre mult soare şi calddoar pe spaţii mici apar averse şi descărcări electrice, duminică în nord, în nord-vest şi la munte, iar luni şi în sud şi sud-vest.

Temperaturile cresc puţin şi vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. În prima zi a săptămânii maximele vor fi cuprinse între 23 şi 30 de grade.

Vremea va fi agreabilă, şi la Oltenița, unde, la amiază mercurul din termometre va indica în jurul valorii de 27 de grade. Norii vor fi rari, iar vântul va sufla în general slab. Presiunea atmosferică nu va avea variaţii importante.soare 2

În zilele de tranziţie între vară şi toamnă atmosfera va rămâne plăcută în zona noastră. Temperaturile mai câştigă unu…două grade, astfel că la prânz se vor înregistra valori termice de 28…29 de grade. Mai cresc puţin şi minimele, care se vor situa între 13 şi 15 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 4 = 2

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie