Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Luni 21 iulie: Dialogurile si intalnirile neasteptate cu sefii vor da Leilor batai de cap

BERBEC
Se contureaza venituri din activitatea profesionala desfasurata. Astfel, lista de cumparaturi este si ea gata, ba mai mult, undeva in fundal astepata si achizitionarea unor cadouri pentru cei dragi. Insa este bine sa ai in vedere si cele de trebuinta membilor familiei. S-ar putea sa fii nevoit sa ajuti material o ruda sau sa directionezi fonduri catre repararea casei.

TAUR
Ziua este favorabila planificarii activitatilor pentru o luna de zile de acum incolo. In mod special concentreaza-te pe acele actiuni care vizeaza ingrijirea sanatatii, schimbarea infatisarii tale sau reorganizarea spatiului in care locuiesti. De asemenea ai succes in demersuri necesare dezvoltarii personale si profesionale. Dupa-amiaza, relaxeaza-te la o sueta alaturi de cineva drag.

GEMENI
Aerul misterios care te invaluie astazi va atrage curiozitatea celorlalti. Esti meditativ, tacut si iti este mai dificil sa te implici in actiuni comune cu altii. Recomandabil este sa te ocupi doar de treburi usoare si sa eviti spatiile aglomerate sau eforturile deosebite. Posibil sa te necajeasca unele afetiuni ale sanatatii, dar sunt momente si stari pasagere.

RAC
Este bine sa tii cont de sfaturile prietenilor, mai ales cand vine vorba despre sanatate, infatisare sau personalitatea ta. Chiar daca pe alocuri ai dori sa auzi altceva de la acestia, ai rabdare si gandeste-te pe indelete la ceea ce ti se recomanda. Pana la urma tot tu esti cel care isi hotaraste actiunile, insa de aceasta data, decide si in functie de informatiile primite astazi.

LEU
leu_51759400Dialogurile si intalnirile neasteptate cu sefii iti vor da batai de cap. Posibil sa primesti sarcini de lucru noi care sa te nemultumeasca pe moment. Insa, din umbra exista ajutoare divine care iti sunt alaturi. De aceea primeste cu inima deschisa tot ce ti se ofera astazi si retrage-te intr-un loc linistit si drag sufletului tau pentru a lucra in tihna.

FECIOARA
Dorinta de a-ti rafina sufletul, de a aborda viata si prin metode neconventionale este la cote mari. Iti sunt favorizate demersurile legate de calatorii sau de studii. Chiar vei simti o deschidere mentala aparte fata de temele filozofice. Astazi citeste, studiaza, vorbeste cu persoane erudite sau aduna informatii pentru a te inscrie la un curs.

BALANTA
Ziua este favorabila achitarii facturilor, relationarii cu institutiile financiare si planificarii bugetului de cheltuieli. Posibil sa fii nevoit sa cheltuiesti ceva bani si pe lucruri necesare in domeniul profesional in care activezi sau, pe un curs, program de instruire profesionala. Recomandabil este sa cheltuiesti cu masura, chiar daca iti vin bani din munca depusa.

SCORPION
Vei putea rezolva cu succes chestiuni legate de colaborari profesionale. In privinta relatiei cu partenerul de viata se pot lamuri conflicte mai vechi si chiar relatia sa continue pe alte coordonate. Totusi pot exista si contradictii intre ceea ce gandesti, planifici tu si ceea ce iti ofera ceilalti. Pana la urma, lucrurile se vor rezolva favorabil pentru toata lumea.

SAGETATOR
In prima parte a zilei vei avea multa treaba la serviciu. Relatiile colegiale sunt tensionate si este mai dificil sa pui baza pe ceilalti. Indeplineste-ti constiincios sarcinile de lucru, pentru ca plata aferenta va fi multumitoare si rapida. Dupa-amiaza vor interveni chestiuni parteneriale sau o activitate recreativa alaturi de cei dragi.

CAPRICORN
In relatiile cu ceilalti esti tentat sa te supraestimezi, manifestand rigiditate in gandire si actiuni. Tot ce vine din partea altora are scopul de a te ajuta sa iti modelezi personalitatea si nu in ultimul rand sa iti rezolvi mai usor problemele de viata. Copiii si persoana iubita iti sunt alaturi. Planifica, pentru dupa-amiaza acestei zile o activitate relaxanta alaturi de ei.

VARSATOR
In prima parte a zilei te poti ocupa de treburile casnice si de rezolvarea problemelor membrilor familiei. Chiar daca ai multe si marunte de facut la serviciu, colegii te sprijina, atat in ceea ce priveste activitatea profesionala, cat si pentru a-ti rezolva treburile personale. Fii prudent in privinta sefilor, deoarece te urmaresc in taina.

horoscop 6PESTI
Persoanele din anturajul apropiat te solicita mult. De asemenea este posibil sa fii nevoit sa rezolvi documente oficiale, sa raspunzi la mesaje profesionale sau sa calatoresti in scop profesional. Vei rezolva totul cu bine. Dupa-amiaza, indreapta-ti atentia si eforturile catre membrii familiei si treburile gospodaresti.

Astrolog Anca Gordin Stoica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 5

Editorial

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

14 februarie 2018

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

Laura Suzeanu Lăcomia sau interesele de orice fel distrug echilibrul unor întinderi de pământ ce aparțin orașului, învingând astfel nu doar sentimentele pe care unii poate nici nu le au, dar ajungând să doboare rațiunea și logica, mersul natural al lucrurilor, normalitatea. Politicul devine un fel de ”magne cum lauda” printre formele primitive de viață ale diverșilor trepăduși, unde malformații precum înșelăciunea și decăderea morală, lipsa de bun simț și nelegiuirea își găsesc loc în gazdele primitoare, deschise spre pungășie. Consilierii oltenițeni, mai puțin unul dintre aceștia, au votat de curând vânzarea unui teren de aproape 25 de ha lângă Ecluza Canal Dunăre-Argeș, în zona Portului Oltenița.

 • 0
 • 3.427
 • 528
 • 4.696
 • 702
 • 38.921
 • 179.762
 • 1.959.174
 • 4.182.980
 • 846.821
 • 8
 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Cum este corect – “Î-ţi dau vre-o câteva prăjituri” sau …
Corespondenta la redactie