Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Luni 28 iulie vreme călduroasă și temperatura de 33 de grade

Luni, 28 iulie 2014, vremea va fi instabilă în jumătatea de vest a țării.

Se vor semnala înnorări temporar accentuate și local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, vremea va fi călduroasă, cu cer variabil, iar fenomene specifice instabilității atmosferice vor fi posibile izolat, mai ales la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 25…27 de grade în Dealurile de Vest și 34 de grade în Bărăgan și Podișul Dobrogei; minimele termice vor fi cuprinse în general între 13 și 23 de grade.

În Oltenițawallpaper, vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 33 de grade, iar cea minimă va fi de 18…19 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 6 m/s (dinspre E), iar maxima zilei va mare nisipatinge 30°C.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 5 = 4

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Catharsis – originea şi sensul cuvântului Catharsis este un cuvânt de …
Corespondenta la redactie