Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Luni, 8 septembrie 2014, vreme frumoasă cu temperatura maximă de 29 de grade

Luni, vremea va fi în general frumoasă și mai caldă decât ar fi normal la această dată.

Two black swans swimming in a pondCerul va avea înnorări temporare în regiunile vestice și la munte, unde, îndeosebi după-amiaza și seara, pe arii restrânse va ploua. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și doar cu totul izolat vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-est, iar cele minime între 6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 21 grade pe litoral.soare 5soare 5

În Oltenița, vremea se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. soare 3Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

63 + = 66

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie