Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Luni temperaturi de 18 grade

Luni, vreme se menţine usor mai rece decât ar fi normal la început de octombrie.

Toamna 1Cerul variabil, dar se va înnora treptat, iar spre seară, va ploua în regiunile sud-vestice. Vântul va sufla mai cu putere în sudul Banatului şi pe crestele montane şi nu va trece de moderat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14..15 grade în depresiunile transilvane şi în nordul Copaci si cer toamnaMoldovei şi 21 de grade la Oradea, Satu Mare şi Alba Iulia.

În Oltenița, în prima zi lucrătoare a săptămânii, norii se înmulţesc abia  spre seară, iar şansele de ploaie sunt reduse. Dimineaţă, 8…9 grade, iar la amiază, în jur de 18 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 42 = 47

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie